İndirim!

Yeni Bilinç – Şükran Artar

Orijinal fiyat: ₺235.00.Şu andaki fiyat: ₺170.00.

En kıymetli en kuvvetli enerji türü, en yüksek frekansa sahip olan düşünce enerjisidir. Enerji tayfının içinde gökkuşağı gibi…
Bizler farkında olmadan düşüncelerimizle, sözlerimizle ve hareketlerimizle enerjiler oluştururuz evrende. Her bir düşünce ve sözler elektromanyetik alanlar yaratır. Bu güç bize doğuştan verilmiş bir güçtür, kadirdir, yani kaderimiz olur.
Düşüncelerimiz, bizim pusulamız, ne yöne gideceğimizi belirler. Ne kadar yoğunlaşırsak mıknatıs gibi onu çeker ve onu eyleme dönüştürür. Yani düşüncelerimizi demirleriz!

İnsan bedeninde çakra dediğimiz enerji alanları mevcut. Bu enerjiler dışımızda görünmeyen bir koruyucu bir kalkan oluşturur. Çeşitli yollarla bu enerjimizi açığa çıkarabilir veya bilinçsizce kapatabiliriz de… Negatif ve pozitif duygu ve düşünceler oluştururuz. Frekansımız da düşer veya çıkar bu durumlarda. dışarıya yansıyan bir auramız oluşur. Bu da negatif veya pozitif olarak yansır tüm ortamı da etkileriz, doğayı hatta tüm dünyayı bile. Farkında olmadan….

295 adet stokta

Category:

ÜCRETSİZ KARGO

3-7 İş gününde kargoya teslim edilir. Sipariş kargoya teslim edildiğinde SMS olarak tarafınıza takip kodu gönderilmektedir.

Yazar – Kitap: Yeni Bilinç – Şükran Artar

Yayınevi: Morpheus Yayınevi

Hamur Tipi: 70gr Birinci Kalite Kitap Kağıdı

Kapak Tipi: 230-300 gr Birinci Kalite Kapak Kağıdı

1. Baskı Yılı: 2024 HAZİRAN

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Yeni Bilinç – Şükran Artar” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir